tisdag 3 februari 2009

Ödet

Har du tänkt på.....
Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du ska förhålla dej till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dej genom en utfodring, för att ge dej vägledning och stöd. För att hjälpa dej fysiskt, känslomässigt och spirituellt.
Det kan verka som de är sända från himmelen, och det är de....

De är där, för att du behöver dem! Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. I bland dör dom, andra gånger lämnar de dej.

Ibland provocerar de dej och tvingar dej att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättat, ditt öde fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön som du skickade till universum blev hörd och det är dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller lära. De ger dej en upplevelse, lugn eller bara får dej att le! Kanske lär de dig eller visar dej något som du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd glädje.
TRO på det. Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dej livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärlek är blind, men vänskap är klarsynt.
TACK för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller resten av livet.....

Dessa tankvärda ord har jag fått från min syster som i sin tur har fått de från sin
kompis i Lindesberg.
Författaren är okänd.

Skicka texten gärna vidare till någon som du tycker är speciell för dig.
hälsningar
GARNMAJA

Inga kommentarer: